Σχετικά με εμάς

Η Masterlogic δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2000 µε έδρα στην Αθήνα, και εξειδικεύεται στη τεχνική υποστήριξη υπολογιστών και δικτύων, στην κατασκευή ιστοσελίδων κι εφαρμογών web, στον συνεδριακό τουρισμό, και στην διάθεση επώνυµων προϊόντων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Μέσα από ευέλικτες διαδικασίες, τεχνογνωσία, ψηφιοποιηµένη πληροφορία και συνεχή βελτίωση στις προσφερόµενες υπηρεσίες, η εταιρία ανταποκρίνεται άµεσα στις ανάγκες των συνεργατών της και αποτελεί σηµείο αναφοράς στον κλάδο της Πληροφορικής.

Η Μasterlogic, στα 16 χρόνια της επιτυχηµένης παρουσίας της στην ελληνική αγορά πληροφορικής, επαναπροσδιορίζει καθηµερινά τις έννοιες της σταθερότητας, της αξιοπιστίας,της άµεσης και ποιοτικής εξυπηρέτησης, στο απόλυτα ανταγωνιστικό περιβάλλον που δραστηριοποιείται.

Με γνώµονα τις ανάγκες των συνεργατών της, η Masterlogic δημιούργησε το minit.gr ένα εργαλείο για online παραγγελίες µε στόχο τη µείωση του χρόνου συναλλαγών και την εύκολη πρόσβασης στα πιο δημοφιλή προϊόντα της αγοράς.

Σταθερή πολιτική της εταιρίας είναι να εξασφαλίζει τις χαμηλότερες τιμές αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλότερα λειτουργικά της έξοδα ως κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου και διατηρώνοτας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρουν τα επώνυμα προϊόντα.

Νέος Πελάτης

Δημιουργία Λογαριασμού

Δημιουργώντας έναν λογαριασμό, θα μπορείτε να ψωνίζετε ταχύτερα, να ενημερώνεστε για την κατάσταση της τρέχουσας παραγγελίας σας και να παρακολουθείτε τις παλαιότερες παραγγελίες.

Συνέχεια

Σύνδεση Πελατών